2.UWAGA! Zmiana w zakresie obowiązków informacyjno-promocyjnych beneficjentów PROW 2014-2020 3.Księga wizualizacji znaku Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 4.Skrócona wersja PROW 2014 - 2020 - aktualizacja z 27.04.2016 5.Pełna wersja PROW 2014 - 2020 - aktualizacja z 27.04.2016 6.Jak uzyskać numer identyfikacyjny? 8.Poddziałanie 19.2 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność najczęściej zadawane pytania - zaktualizowane na dzień 11 lipca 2017 r. - NOWE 9. Zasady konkurencyjności wydatków w ramach PROW 2014-2020 - NOWE Zapraszamy do zapoznania się w dokumentami określającymi szczegółowe warunki oraz tryb przyznawania pomocy finansowej w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020. 1. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 sierpnia 2017 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie szczegółowych warunków i trybu przyznawania pomocy finansowej w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020. NOWE 3. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 24 września 2015 r. w sprawie szczegółowych warunków i trybu przyznawania pomocy finansowej w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020 6. Ustawa z dnia 20 lutego 2015 r. o rozwoju lokalnym z udziałem lokalnej społeczności Serdecznie zapraszamy rolników, właścicieli gospodarstw agroturystycznych, przedstawicieli organizacji pozarządowych w tym KGW, przedsiębiorców/restauratorów, przedstawicieli samorządu terytorialnego, na konferencję pn. „Rola inkubatorów kuchennych i szlaków kulinarnych w urynkowieniu produktów lokalnych. Dni produktu lokalnego”, która odbędzie się w Sandomierzu w dniach 26 - 28 sierpnia 2016 r. Celem konferencji jest wymiana poglądów i doświadczeń w zakresie tworzenia i funkcjonowania inkubatorów kuchennych/przetwórczych i ich roli we wprowadzaniu na rynek przetworzonych produktów lokalnych. Przedstawione zostaną również szlaki kulinarne jako element zachowania dziedzictwa kulinarnego i rozwoju turystyki. Konferencji towarzyszy śniadanie oraz kiermasz produktów lokalnych na rynku Starego Miasta w Sandomierzu w dniu 28 sierpnia 2016 r. Uczestnictwo w konferencji jest bezpłatne. Udział w konferencji należy potwierdzić przesyłając formularz zgłoszeniowy w terminie do 19 sierpnia br. na adres wskazany w formularzu. Zapraszamy w imieniu Organizatorów. Projekt współfinansowany przez Szwajcarię |